Pups

 

Welkom bij v. Marjan's meute
Nieuws
Info over mezelf
Honden
C-Nest 2021
Pups

 

 

 

Er zijn op dit moment geen pups beschikbaar.

Als je in aanmerking wilt komen voor een Oudduitse Herderpup uit een toekomstig nest verzoek ik je om het aanmeldingsformulier volledig ingevuld op te sturen of te mailen naar marjan@marjansmeute.nl

Bij de aanmelding geef je op het formulier een voorkeur aan voor reu of teef en de kleur. Datum van aanmelding, je voorkeur en wat er geboren is, bepalen of je in aanmerking komt voor een pup. Er is bij mij geen eerste keus of laatste overgebleven pup. Rond de leeftijd van 6 weken vraag ik je welke pups je het meeste aanspreken. Ik bepaal welke van de voorkeur pups het beste bij jou past.

Wanneer de pups (bijna) acht weken zijn, mogen ze naar hun nieuwe baasjes. De puppen worden nagekeken door de dierenarts, gechipt en ontwormd. Op de leeftijd van 6 weken worden de pups getiterd en zo nodig geŽnt. De puppen krijgen een europees paspoort en een puppypakket mee. Het afstammingsbewijs ontvang je later.

Als je voorkeur uitgaat naar een oudere hond kun je je hier ook opgeven. Ik bemiddel bij het vinden van een nieuw huis wanneer honden van eigen fok herplaatst worden.

 

 

 

 

 

Welkom bij v. Marjan's meute | Nieuws | Info over mezelf | Honden | C-Nest 2021 | Pups